Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Introtrainingen

Kom langs bij de introtrainingen van Kronos

meer verberg

Nieuws

September: introductiemaand bij Kronos

| Willem Bosch

Ben jij een echte atletiekfanaat, of lijkt je het een keer leuk om uit te proberen? Kom dan naar de intromaand van D.A.V. Kronos! Wat houdt het in? Kronos biedt gedurende de maand gratis trainingen aan op de reguliere trainingstijden. Hiervoor is dus geen registratie nodig. Als je een keer vrijblijvend mee wil trainen, kun je dus gewoon aansluiten bij de reguliere trainingen. Hieronder zie je een overzicht welke trainingen wanneer aangeboden worden:

Lees verder

Winst in Winderig Wageningen

| Roy van Zijl

Met de zomervakantie in het vooruitzicht reisde een groep Kronauten af naar het midden des lands voor het laatste NSK van het collegejaar: het NSK Baan op de blauwe baan van Wageningen. Zij keerden afgeladen vol met medailles, PR's en mooie verhalen terug, de energieniveaus waren echter ver te zoeken na twee dagen hard gaan in de winderige omstandigheden.

Lees verder

Wij gaan shinen op de pro/de!!

| Willem Bosch

Beste lezers op de prachtige Kronos website, daar ben ik weer. Nu met het ietwat minder ambitieuze wedstrijdverslag echter. Dit kan tevens als evaluatie gezien worden van het artikel dat zondagochtend omstreeks 11:00 amper na de start van de wedstrijd op dit platform verscheen. Maar wees niet getreurd, want er zullen veel meer aspecten besproken worden dan slechts resultaten. Want daar gaan tot slot van rekening de competities om: een dag sportief vertier met het allerleukste gezelschap. Eerst maar eens een sfeerverslagje.

Lees verder

Kronos boven in Groningen

| Roy van Zijl

Jullie zijn vast allen bekend met het gezegde: 'Er gaat niets boven Groningen'. Tijdens het NSK Meerkamp bewezen onze Kronauten maar eens te meer dat er ook niets boven Kronos gaat. Roy en Michelle pakten de Nederlandse studententitel op de tien- en zevenkamp, Merel W het zilver op diezelfde zevenkamp en Nart het brons op de loopmeerkamp. Een uitgebreid verslag vanuit het zonnige hoge Noorden:

Lees verder

Competitie #2

| Ivo Stapel | 1

Heb jij wel eens gehoord van Gendringen? Wij ook niet. Totdat plots de 2e competitiewedstrijd van het seizoen 2022 werd georganiseerd door de vooralsnog onbekende club Atletico '73. Met de olympische delegatie der D.A.V. Kronos begeven wij ons rond zonsopkomst met de auto of de burgerrups richting de achterhoek. Na een lange reis verschenen de eerste atleten voor hun onderdeel.

Lees verder